Momenteel is het plantseizoen voor vaste planten, struiken en hagen voorbij, alsook voor bomen met blote wortel of kluit. Vanaf september/oktober zijn deze terug beschikbaar. Solitaire bomen, lei- en dakbomen en vormbomen in pot kunnen wel nog geleverd en aangeplant worden. Contacteer ons voor advies via het contactformulier op de website.

COMPO Barrière Insect Muggenlamp 2 in 1

Met de komst van het mooie weer nodigen muggen zichzelf uit in het huis of op het terras. Daarbij verstoren ze met hun onophoudelijke gezoem een gezellige avond. Om deze vliegende insecten te elimineren, lanceert COMPO de unieke Barrière Insect Muggenlamp 2 in 1.

Deze ecologische en voordelige lamp verlicht het huis en elimineert muggen en andere vliegende insecten! Ze kan zowel binnenshuis als buitenshuis worden gebruikt. Een lumineuze en doeltreffende oplossing!

De nieuwe Barrière Insect Muggenlamp verlicht het huis terwijl het blauwe UV-licht muggen aantrekt naar het elektrische rooster waar ze worden geëlektrocuteerd.

Deze lamp biedt verschillende voordelen:

  • Heel voordelig: de lamp heeft geen netstroom nodig. Ze kan opgeladen worden via een USB-kabel. Er zijn verschillende lichtsterktes mogelijk.
  • Geen gevaar: er worden geen chemische producten of schadelijke gassen gebruikt.
  • Binnen/buiten: de lamp kan zowel binnenshuis (kinderkamer, keuken, badkamer) als buitenshuis (terras, camping) gebruikt worden. De lamp is bovendien waterdicht en heeft een ophanghaakje zodat ze ook opgehangen kan worden bvb in een tent.
  • Duurzaam: de lamp heeft een levensduur van 13 jaar.

2 TOEPASSINGEN:

  • Led-licht om de kamer te verlichten + blauw UV-licht om muggen aan te trekken en te elimineren.
  • Enkel blauw UV-licht voor een aangename avond zonder muggen.

COMPO Barrière Insect Muggenlamp 2 in 1

Verpakking: 1 stuk
Verkoopprijs: vanaf 33,95 €

Bron: Persbericht COMPO

Bekijk hier de video

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.