Inspiratietuin - Landelijke tuin met zwembad te Lochristi

Deze onderhoudsvriendelijke tuin is een prachtige mix van diverse plantensoorten die samen een aantrekkelijke en gevarieerde omgeving creëren. Langs de paden en tussen de borders ziet u een verscheidenheid aan kleuren, vormen en texturen. De tuin bevat een aantal opvallende kenmerken, zoals de Canadese kornoelje, die levendige rode takken heeft, en de sierlijke Sierpeer, die in het voorjaar overladen is met witte bloesems. De Venijnboom voegt structuur en groenblijvendheid toe, terwijl de Japanse zegge voor een sierlijke bodembedekking zorgt met zijn gestreepte bladeren.

Lees meer

Webshop

Heeft u nieuwe inspiratie opgedaan? Een mooie boom, haag of struik gevonden? Neem snel een kijkje in onze online webshop. Naast haagplanten en struiken, kunt u bij ons terecht voor een uniek assortiment kwaliteitsbomen. Uw Tuingids helpt u graag verder bij het kiezen van de juiste beplanting! Lees hier meer over ons aanbod.
Ziet u het niet zitten de aangekochte boom zelf aan te planten? Wij bieden graag een aanplantservice aan!
 

Welkom op Uw Tuingids!

Van oudsher is een tuin een gegeerd goed. Eeuwen geleden lieten keizers en koningen prachtige tuinen aanleggen om te imponeren. In onze moderne tijd is het aanleggen van een mooie tuin geen privilege meer van adellijke families en monarchen. Met het juiste gereedschap en advies kan iedereen met een passie voor tuinieren aan de slag en een prachtige tuin maken. Ongeacht of het een stadstuintje of een grotere tuin betreft, bij Uw-Tuingids.be bent u aan het goede adres!

Over ons
 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.