Uw gazon ontmossen en mos voorkomen

Het is een van de meest gekende kwaaltjes van het gazon: mos! Gazonmossen groeien vaak zeer dicht tegen de bodem en worden bijgevolg niet meegenomen door de grasmaaier. Indien u uw gazon onvoldoende aandacht schenkt, zal het mos naar verloop van tijd het gras volledig verdringen. Dan hebt u wel nog steeds een groen perk, maar weinig tot geen gras meer.

Lees meer

Plantengids

Heeft u leuke ideetjes opgedaan?
Neem dan zeker eens een kijkje in de Plantengids.

De gewenste planten kunt u toevoegen aan "Mijn Tuingids".
Zo krijgt u het hele jaar door advies en tips om uw planten te verzorgen.

Welkom op Uw Tuingids!

Van oudsher is een tuin een gegeerd goed. Eeuwen geleden lieten keizers en koningen prachtige tuinen aanleggen om mee te pronken. In onze moderne tijd is het aanleggen van een mooie tuin al lang geen privilege meer van kasteelheren en koningen. Met het juiste gereedschap en het juiste advies kan iedereen met een gezonde dosis groene tuinkriebels aan de slag en een prachtige tuin maken. Of u nu een stadstuintje of een grotere tuin hebt, op Uw-Tuingids.be zit u goed!

Over ons
 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.