Welkom op Uw Tuingids!

In 2014 startten we Uw Tuingids op als project om onze liefde voor, en kennis over het tuinieren te delen. Wat begon als een kleinschalig project is uitgegroeid tot een website met honderdduizenden bezoekers en een YouTube kanaal met meer dan 1 miljoen kijkers.
 

In 2023 staken we Uw Tuingids in een nieuw jasje. Naast een uitgebreide Plantengids vindt u er ook een nieuwe sectie Mijn Tuingids terug. Hier krijgt u de mogelijkheid om uw tuin te digitaliseren en advies rond groei, bloei en onderhoud voor elk van uw planten te ontvangen.
 

Dit jaar zijn we ook gestart met een online webshop. Naast een ruime keuze aan struiken en haagplanten, bieden we ook een uniek assortiment bomen aan, van klein tot zeer groot, voor een privétuin, parktuin, bedrijfstuin of zelfs een golfterrein. Het plantgoed is rechtstreeks afkomstig uit de kwekerij en levert kwaliteitsplanten af.
 

Naast het vervoer en het thuis leveren van de aangekochte planten, bieden we ook een aanplantservice aan voor de aangekochte bomen. Of plant u liever zelf uw bomen, dan kunnen we deze ook leveren tot aan de plantput en kunt u bij ons terecht voor een aanplantpakket met alle nodige toebehoren om uw beplantingen te vervolledigen.

 

Hebt u nog vragen, behoefte aan advies of wilt u graag een prijsofferte aanvragen? Vul het formulier hiernaast even in, dan ontvangt u binnen 24 uur een reactie!
 

Veel tuinplezier!

Christophe en Lien

 

 

Contactgegevens:
Uw Tuingids
Bloembollenlaan 23
9080 Lochristi (BE)
BTW Nummer: BE 0707 757 332
info@uw-tuingids.be

Contactformulier

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.