Mijn Tuingids

Welkom op Mijn Tuingids,
de digitale plek om uw tuin in kaart te brengen.

Niets is zo mooi als een goed onderhouden tuin. Of u nu kiest voor een afgelijnde strakke tuin of eerder een wilde variant, een goed beheer van uw tuin maakt het verschil tussen slordig en "waw!".

 

Met behulp van "Mijn Tuingids" hebt u nu een tuinexpert ter uwer beschikking. Maak een account aan, voeg de planten die u in uw tuin staan hebt toe en krijg tips en advies rondom het snoeien, bloeien en algemeen onderhoud van uw planten.

1. Voeg planten toe aan uw tuin

Creëer een overzicht van alle planten in uw tuin, en ontdek alles over deze planten aan de hand van meer dan 40 parameters.

2. Krijg maandelijks gratis advies

Krijg advies over de planten in uw tuin, perfect op maat voor de tijd van het jaar. Zo kan u uw tuin te allen tijde mooi onderhouden.

3. Koop nieuwe planten via onze webshop

Nieuwe planten ontdekt? Koop ze aan via onze webshop en voeg ze toe aan "Mijn Tuingids". Zo blijft u op de hoogte hoe u deze best kan onderhouden doorheen het jaar. Onze webshop is binnenkort beschikbaar.

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.