Momenteel is het plantseizoen voor vaste planten, struiken en hagen voorbij, alsook voor bomen met blote wortel of kluit. Vanaf september/oktober zijn deze terug beschikbaar. Solitaire bomen, lei- en dakbomen en vormbomen in pot kunnen wel nog geleverd en aangeplant worden. Contacteer ons voor advies via het contactformulier op de website.

Mijn Tuingids

Welkom op Mijn Tuingids,
de digitale plek om uw tuin in kaart te brengen.

Niets is zo mooi als een goed onderhouden tuin. Of u nu kiest voor een afgelijnde strakke tuin of eerder een wilde variant, een goed beheer van uw tuin maakt het verschil tussen slordig en "waw!".

 

Met behulp van "Mijn Tuingids" heeft u nu een tuinexpert ter uwer beschikking. Maak een account aan, voeg de planten die u in uw tuin staan heeft toe en krijg tips en advies rondom het snoeien, bloeien en algemeen onderhoud van uw planten.

1. Voeg planten toe aan uw digitale tuin

Creëer een overzicht van alle planten in uw tuin, en ontdek alles over deze planten aan de hand van meer dan 40 parameters.

2. Krijg maandelijks gratis advies

Krijg advies over de planten in uw tuin, perfect op maat voor de tijd van het jaar. Zo kunt u uw tuin te allen tijde mooi onderhouden.

3. Koop nieuwe planten via onze webshop

Nieuwe planten ontdekt? U vindt misschien de geschikte boom, haag of struik in onze online webshop. Koop ze aan en voeg ze toe aan "Mijn Tuingids". Zo blijft u op de hoogte hoe u deze best kunt onderhouden doorheen het jaar.

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.