Het plantseizoen voor bomen met blote wortel is voorbij. Alle bomen en planten in pot of airpot daarentegen kunnen het ganse jaar door geleverd worden.

Recht van de kweker

Naast een ruime keuze aan struiken en haagplanten, biedt Uw Tuingids ook een uniek assortiment kwaliteitsbomen aan, van klein tot zeer groot, voor een privétuin, parktuin, bedrijfstuin of zelfs een golfterrein. Het plantgoed komt rechtstreeks van een gespecialiseerde boomkwekerij.

De kwekerij richt zich op het kweken van grotere maten van inheemse en landschappelijke solitairbomen en struiken, waardoor u snel resultaat ziet in uw tuin. Of het nu gaat om vormbomen, zuilbomen, treurbomen, bolvormen of knotbomen, bij ons bent u aan het juiste adres.

De kwekerij hanteert een uiterst milieuvriendelijke aanpak en levert planten van topkwaliteit. Het is namelijk van essentieel belang om bomen van de beste kwaliteit aan te planten om hun optimale groei te verzekeren. Onze planten en bomen worden regelmatig verplant en gesnoeid, en worden gekweekt volgens de hoogste normen.

Bovendien staat de kwekerij onder controle van het FAVV en beschikt deze over een volledige exportvergunning.
 

Bekijk hier de video

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.