Momenteel is het plantseizoen voor vaste planten, struiken en hagen voorbij, alsook voor bomen met blote wortel of kluit. Vanaf september/oktober zijn deze terug beschikbaar. Solitaire bomen, lei- en dakbomen en vormbomen in pot kunnen wel nog geleverd en aangeplant worden. Contacteer ons voor advies via het contactformulier op de website.

Zonder moeite onkruid uit gazon verwijderen

Onkruid verwijderen uit het gazon wordt (bijna) een plezier (écht waar!), met de Fiskars Telescopische Onkruidtrekker. In deze video tonen we hoe u hem gebruikt, en hoe u daarna de overgebleven putjes in het gazon gemakkelijk kunt herstellen.

Deze onkruidtrekker is gemakkelijk en comfortabel in gebruik. Hij maakt het mogelijk om in een rechtopstaande houding onkruid te verwijderen, op een snelle en milieuvriendelijke manier. Door de verstelbare steel kan iedere gebruiker de juiste werkhoogte instellen.

 

Bekijk hier de video

 

Gefeliciteerd!

Bedankt voor uw registratie. U kan nu inloggen via Mijn Tuingids.

Begrepen
 

Beste bezoeker,

U bezoekt uw-tuingids.be in Internet Explorer. Helaas kunnen wij u geen optimale ervaring aanbieden in deze browser. Wij raden u aan om uw-tuingids.be te openen in een moderne browser zoals Chrome, Firefox, new Internet Explorer of Edge.